BCV 1e én 2e op Landelijk Recreanten Team Toernooi

Tijdens het Landelijk Recreanten Team Toernooi in Arnhem heeft BCV zowel de eerste als tweede prijs in de wacht gesleept.

37 enthousiaste BCV’ers reisden 11 maart af naar Arnhem voor het grootste recreantentoernooi in Nederland, dat dit jaar voor de 25e keer werd georganiseerd. Onder de bezielende leiding van Albert van Ruyven en chauffeur Cor van Holst (ook lid van BCV) verscheen de grootste BCV-delegatie ooit per bus in sporthal Valkenhuizen. Na de hele dag badmintonpartijen te hebben gespeeld, hadden twee BCV-teams de meeste punten veroverd van alle deelnemers.

Elk jaar van de partij

Twee BCV-leden vielen nogmaals in de prijzen: Paul Nieuwenhuizen (ook lid van het winnende team) en Hans Renckens hebben alle 25 jaren deelgenomen aan dit toernooi en kregen daarvoor een mooie oorkonde. Na het bezoek aan een Arnhemse Chinees keerde de BCV-bus weer terug naar Voorburg waar iedereen terugkeek op een heel geslaagde dag.

De winnende BCV-teams: op de 1e plaats Martijn, Nicole, Sanne V en Paul N; op de 2e plaats Paul M, Lydeke, Jeramy, Sanne G en Matti.

Paul en Hans met hun oorkonde en de BCV-bus met alle BCV-toppers

Zie voor de uitslagen van alle teams http://www.lrtt.nl/.