BCV 50 jaar in 2018

Update januari 2018

Het lustrumjaar is geopend! Lees hier een verslag van de openingsactiviteit op 12 januari.

Mascotte Pablo
‘Pablo de IJscobeer’ is tijdens dit lustrum onze mascotte. Pablo zal bij alle activiteiten aanwezig zijn.

Lustrumgadgets
Speciaal voor het 50-jarig bestaan van de vereniging zijn er bidons in verschillende kleuren en sporthanddoeken in donkerblauw, beide met het lustrumlogo, te koop. Een bidon kost € 5,00, een handdoek € 10,00. Als je iets wilt kopen, kan je hiervoor Kris aanspreken tijdens een speelavond. De jeugd kan dit via de JC regelen. De artikelen zullen ook verkocht worden tijdens de Clubkampioenschappen.

Activiteitenplanning
De eerstvolgende activiteit zijn de Clubkampioenschappen op 29 januari, 2 en 4 februari. De LC zal dit toernooi feestelijk aankleden.

In maart staan veel activiteiten op de agenda:

De jeugd gaat op 17 maart lasergamen. Voor de senioren is op 10 maart het recreantentoernooi in Arnhem, op 24 maart de Pubquiz en 31 maart het BDO-pouletoernooi. We zullen jullie hierover tijdig verder informeren, maar hou de agenda vast vrij!

Als je toch je agenda bij de hand hebt:

Op 2 juni is het hoogtepunt van het lustrumjaar, het feest! Het jeugdkamp is 6-8 juli. Het seniorenkamp is 7-9 september. 


Update december 2017

Iedereen heeft het uiteraard al in zijn agenda staan, maar hier toch nog even een herinnering: op vrijdag 12 januari is de grootse opening van het lustrumjaar.

De jeugd is vanaf 17.00 uur welkom en de senioren vanaf 20.00 uur. Ook de oud-leden zijn welkom. We starten met het traditionele oliebollentoernooi waar iedereen gezellig een shuttletje kan slaan. Je hoeft je hier niet voor op te geven. Iedereen die er is, wordt ter plekke ingedeeld en speelt verschillende partijtjes tegen verschillende tegenstanders waarbij de gezelligheid vooropstaat.

Aansluitend is de langverwachte veiling. Er zijn al mooie items toegezegd. In de hal hangt een lijst waarop al diverse spullen beloofd worden, van radio tot gezelschapsspel en van taart tot diner. Voor ieder wat wils dus! Maar we kunnen altijd meer gebruiken! Misschien heb je van de Sint wel een boek gekregen dat je helemaal niet leuk vindt of heb je een fles wijn gewonnen die je niet lust.

Neem het allemaal mee naar de veiling en kies daar iets uit wat je wel wilt en bied daarop.

We hopen op een grote opkomst met veel gezelligheid en een mooie opbrengst voor onze club.

 • Denken jullie er nog aan om oude bekenden ook te helpen herinneren om te komen?
 • Vind je het leuk om te helpen bij een lustrumactiviteit, laat ons dat dan weten.
 • Heb je ideeën voor sponsoring, dan horen we dat heel graag!

Alle vragen en tips kunnen naar het volgende mailadres: lustrum@badmintonvoorburg.nl

Fijne feestdagen gewenst en graag tot 12 januari!

de Lustrumcommissie


Update november 2017

Nog ruim een maand, dan start het 10e lustrumjaar van onze club!

De eerste activiteit is het oliebollentoernooi met aansluitend de Veiling op vrijdag 12 januari. Voor deze activiteit zijn ook de oud-leden uitgenodigd. Leuk om oude bekenden te ontmoeten!

We hebben een uitgebreide maillijst, maar toch zijn er van veel oud-leden geen recente contactgegevens. Mocht je nog contact hebben met oud-leden, vraag dan of ze een mail sturen aan de lustrumcommissie om toegevoegd te worden aan de maillijst.

Hebben jullie al mooie veilingitems verzameld? Het is een mooie gelegenheid om de zolder weer eens op te ruimen en om na te denken wat je voor een ander zou kunnen betekenen.

Bewaar de spullen op een veilige plek thuis en neem alles 12 januari mee naar de hal. Het is wel leuk als je alvast noteert wat je aanbiedt. In de hal op het prikbord hangt een lijst waarop je dit kunt doen; je kunt je veilingitems ook melden op Facebook of via de mail.

Op 12 januari is het een perfecte kans om iets nieuws aan te schaffen, dus kom allemaal met een dikke portemonnee. Je wilt niet dat iemand anders ervandoor gaat met het item dat jij wilt hebben!

Alle vragen en tips kunnen naar het volgende mailadres: lustrum@badmintonvoorburg.nl

De activiteiten- en lustrumcommissie zullen via verschillende media iedereen geïnformeerd houden over de activiteiten. Sta je al bij Matti op de WhatsApp-lijst? Geef je nummer door aan Matti en zet zijn nummer in jouw telefoon om ook via deze weg geïnformeerd te worden. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden uiteraard.

Tot slot: we zijn nog op zoek naar leden die graag het seniorenkamp willen organiseren. Wie meldt zich aan?


Update oktober 2017

In 2018 bestaat onze club 50 jaar! De lustrumcommissie is samen met de jeugdcommissie en de activiteitencommissie al druk bezig met de voorbereidingen.
Gedurende het jaar zullen we iedereen informeren over de diverse activiteiten. We willen nu alvast een tipje van de sluier oplichten zodat iedereen zich kan voorbereiden en de agenda kan vrijhouden!

 • Vrijdag 12 januari 2018 openen we het lustrumjaar met de traditionele oliebollen, bubbels en een hogehoedtoernooi. Voor de jeugd vanaf 17.00 uur, voor de senioren vanaf 20.00 uur.
  Als iedereen gegeten, gedronken en gespeeld heeft, zal er, net als 5 jaar geleden, een BCV-veiling worden gehouden! Er zullen vele verschillende attributen worden geveild. We hopen op een hoge opbrengst die volledig ten goede zal komen van de lustrumactiviteiten.
  We zijn nog op zoek naar veilingitems. We willen iedereen vragen om vanaf nu items te verzamelen. Denk hierbij niet alleen aan concrete voorwerpen maar ook aan diensten zoals een uur tuinieren, een taxirit of een verzorgde maaltijd. Dus ben je handig of heb je vanuit je werk iets te bieden, meld je dan via ons e-mailadres of noteer het op de lijst in de hal.
 • Zaterdag 2 juni 2018 is het grote Lustrumfeest gepland. Alle senioren en oud-leden vanaf 18 jaar met aanhang worden hiervoor uitgenodigd. Dit mag je niet missen!
 • Vrijdag 6 t/m zondag 8 juli 2018 is er weer een jeugdkamp. Dit is al jarenlang een traditie en altijd erg gezellig. We verwachten een hoop deelnemers.
 • Vrijdag 7 t/m zondag 9 september 2018 is dan eindelijk het langverwachte seniorenkamp gepland. Verdere details volgen, maar houd de agenda vrij!

Voor het kunnen organiseren van leuke activiteiten is uiteraard geld nodig. We zijn nog op zoek naar sponsoren. Heb je hier ideeën voor, dan horen we dat heel graag!
Alle vragen en tips kunnen naar het volgende mailadres: lustrum@badmintonvoorburg.nl.