Team 6 en recreantenteam 2 kampioen!

BCV-team 6 is kampioen geworden in de najaarscompetitie 2015-2016 (6e klasse). Tijdens de voorlaatste wedstrijd, op zondag 17 januari, behaalde het team al voldoende punten om verzekerd te zijn van de eerste plek in de eindstand. Van harte gefeliciteerd Paul, HJ, Hans, Gonnie, Patricia, Irene, vaste invaller Albert en (‘niet-meer-spelende-maar-nog-altijd-betrokken’ teamgenoot) Hilko!

Na de wedstrijd vierde het team een feestje met champagne en een zeer mooie en lekkere taart, gemaakt door teamlid Patricia (zie foto’s).

team6-kampioen-taart-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recreantenteam 2 is deze najaarscompetitie kampioen geworden in de C-poule van de Recreatieve Competitie Zuid-Holland (RCZ). Het team eindigde met 24 punten ver bovenaan. Gefeliciteerd Jenna, Anita, Arjen, Ronald en Hervé!

Overige uitslagen

Team 1 is in de 4e divisie op plaats 7 geëindigd. Team 2 (hoofdklasse) is 4e geworden, team 3 (2e klasse) 5e, team 4 (4e klasse) 3e, team 5 (5e klasse) helaas laatste, team 7 (6e klasse) 4e en recreantenteam 1 (B-poule) 5e.

Foto’s teametentjes

Alle BCV-teams zijn tijdens de competitie fanatieke bakkers én eters. Ook dit jaar werden er via Facebook (o.a. in de besloten groep en op de openbare BCV-pagina) veel foto’s van etentjes verspreid. Hier staan ze allemaal op een rij. Eén BCV-lid staat opvallend vaak op de foto …!