Beginnerscursus volwassenen

Lijkt het je leuk om te gaan badmintonnen? In september kunnen volwassenen op een aantrekkelijke manier leren badmintonnen bij BCV. Vrijdag 1 september start een laagdrempelige introductiecursus voor volwassenen van alle leeftijden. Samen met andere beginners leer je in zes weken de basistechnieken van het badmintonspel. Voor de groep staat onze ervaren trainer Rutger Hendriks, die de oefeningen rustig uitlegt en je goed begeleidt.

Bij de eerste les, tijdens onze open dag op 1 september, doe je je eerste ervaringen op met het spel en leer je elkaar kennen. In de vijf weken erna ga je intensief aan de slag met slagtechniek, looptechniek en positiespel. En uiteraard leer je ook hoe je een echte badmintonwedstrijd speelt. Kun jij je trainingsgenoten na zes weken verslaan op de baan?

Deelnemen

De beginnerscursus vindt plaats op de vrijdagavonden 1, 8, 15, 22 en 29 september en 6 oktober van 20.30 tot 21.30 uur in sporthal Forum Kwadraat, De Vliegerlaan 2-4 Voorburg. Prijs: € 25,-. Aanmelden kan via info@badmintonvoorburg.nl of in de sporthal.