Clinic Olympisch badmintonner Mark Caljouw

Caljouw opent 12 badmintonbanen

Vrijdag 20 mei is een speciale dag bij Badmintonclub Voorburg. Op die dag worden de nieuw aangelegde 12 banen in Sportcentrum Forum Kwadraat geopend. Om een grotere capaciteit te realiseren in de sporthal zijn er extra lijnen aangelegd. Dit bijzondere feit gaat gevierd worden.

Mark Caljouw

Clinic voor de jeugd

Voor de jeugd is er een speciale clinic van Olympisch badmintonner Mark Caljouw. Op de afgelopen Olympische Spelen van Tokyo haalde hij de achtste finales en op de WK bereikte hij de kwartfinales. Kortom een echte topper! Na de clinic wordt de opening verricht en kunnen de badmintonners naar hartenlust spelen op de 12 banen.

Drie keer gratis spelen

Geïnteresseerde jeugd is vanaf 18.00 uur welkom om deel te nemen aan de clinic en volwassenen zijn vanaf 20.00 uur van harte welkom om 3 keer gratis te spelen of te trainen bij BC Voorburg. Er is een trainingsgroep voor beginners onder deskundige leiding van een ervaren trainer. Ook zijn er voldoende mogelijkheden voor ervaren badmintonners en competitiespelers.

Programma 20 mei

De clinic voor de jeugd is van 18.00 uur tot 19.30 uur. Daarna kunnen er foto’s gemaakt worden met Mark Caljouw en kan je een handtekening krijgen. Vanaf 20.00 uur is de inloop voor senioren en genodigden. Rond 20.30 uur vindt de openingshandeling plaats door wethouder sport Astrid van Eekelen en Mark Caljouw.

Badmintonartikelen Badmintonplanet

Onze sponsor Badmintonplanet verkoopt vanuit een standje diverse badmintonartikelen. Dus heb je nog nieuwe spullen nodig? Dan is dit je kans! Heb je een speciale wens? Geef dit dan vooraf even door aan Gert, zodat zij de juiste spullen kunnen meenemen. Kijk ook eens op badmintonplanet.nl.

OsteoHolland

Ook is OsteoHolland aanwezig. Deze adverteerder geeft een gratis mini osteopathieconsult om te onderzoeken waar eventuele klachten vandaan komen.