Erepenning 50 jaar badmintonpromotie

De jubilerende Badmintonclub Voorburg ontving tijdens het eindejaarstoernooi op 28 december de erepenning voor 50 jaar badmintonpromotie. Penningmeester van Badminton Nederland Rémon Verbeek overhandigde deze erkenning aan Gert Scholtes, voorzitter van Badmintonclub Voorburg.

Rémon Verbeek over 50 jaar Badmintonclub Voorburg: “Ik heb als badmintonner regelmatig tegen BCV gespeeld. Veel van deze clubs zijn inmiddels gefuseerd, maar BCV is er nog steeds. En hoe! Een bloeiende vereniging die veel organiseert voor haar leden en een geweldige promotor is voor de badmintonsport.”

Gert Scholtes was zeer vereerd met de erepenning: “Dit is de kroon op ons jubileumjaar. 50 jaar BCV hebben we een jaar lang groots gevierd met activiteiten voor alle leden; ik denk aan het jeugd- en seniorenkamp, lustrumfeest, escaperoom, ons open toernooi en nog veel meer. Dank zij alle vrijwilligers en actieve leden blijven we doorgaan onder het motto: bij BCV doe je mee.”

Lustrumjaar

In 2018 werd het 50-jarige bestaan van Badmintonclub Voorburg gevierd. 28 december was de laatste activiteit van dit jaar met een gezelligheidstoernooi voor leden en oud-leden waarbij vele herinneringen werden opgehaald. Aan het seniorenkamp dat voor het eerst in de geschiedenis werd georganiseerd, badmintonactiviteiten tot het optreden van de eigen BCV-band tijdens het lustrumfeest en de BCV-veiling met een opbrengst van 2000 euro voor de club.