Gert Scholtes nieuwe voorzitter

Leden van Badmintonclub Voorburg hebben 21 april Gert Scholtes tot nieuwe voorzitter benoemd. Gert neemt het stokje over van Peer van Etten die de club de afgelopen vier jaar heeft geleid.

Gert is trots op zijn nieuwe functie: “BCV is een gezonde en dynamische badmintonvereniging die al bijna een halve eeuw bestaat. Ons motto is: Bij BCV doe je mee. Dit geldt voor alle jeugdspelers, en volwassenen die recreatief of in competitieverband willen badmintonnen. Ik heb ontzettend veel zin om deze koers verder te ontwikkelen.” Aftredend voorzitter Peer van Etten: “Ik wens Gert enorm veel succes toe de komende jaren en ben ervan overtuigd dat met Gert aan het roer de club een rooskleurige toekomst tegemoet gaat.”

Echte clubliefde

Gert is een echte clubman die sinds zijn jeugd lid is van de Voorburgse badmintonclub. Dat Gert enorm betrokken is, blijkt uit zijn jarenlange ervaring binnen de jeugdcommissie en technische commissie. De afgelopen jaren was Gert al voorzitter van de TC en vice voorzitter. Bovendien heeft hij door zijn afgeronde studie aan het ‘Johan Cruyff Institute for Sport’ kennis van de theorie achter het runnen van een sportclub.

Gert Scholtes nieuwe voorzitter BCV_def

Gert Scholtes (rechts) neemt de voorzittershamer over van Peer van Etten (links)