Geslaagd open toernooi

Voor de derde keer organiseerden we het BDO Wouters Sports pouletoernooi op zaterdag 15 april. Met 138 deelnemers was Sporthal Forum Kwadraat tot de laatste plek toe gevuld. De deelnemers streden in de verschillende onderdelen om de prijzen. Bovendien was het erg gezellig omdat veel verenigingen met een grote afvaardiging kwamen. Om 09.00 uur werd de eerste partij gespeeld en rond 22.30 uur de laatste. De deelnemers speelden in poules zodat er ten minste twee partijen per onderdeel op het programma stonden. En fysiotherapeut Fysio Physics zorgde waar nodig voor de ondersteuning.

In de hoogste categorie wonnen Ronny Knoester en Kiona van der Werf in de Heren- en Damesenkel. Zij gingen aan de haal met een mooie geldprijs. Uiteraard waren er nog veel meer winnaars deze dag. Kijk voor alle uitslagen op de toernooisite.

Via deze weg danken wij nogmaals hoofdsponsor BDO en alle baansponsoren. De vele actieve vrijwilligers die deze dag het motto ‘bij BCV doe je mee’ extra glans gaven en natuurlijk alle deelnemers die met hun enthousiasme en inzet het toernooi ook een sportief succes maakten!

Hieronder een filmpje van het toernooi, met dank aan Ton van Empelen.

Foto’s staan onder het filmpje.