Verslag opening lustrumjaar

BCV bestaat dit jaar 50 jaar! Vrijdag 12 januari is ons lustrumjaar feestelijk geopend. Zowel voor de jeugd als voor de senioren werd een hoge-hoed-toernooi gehouden waarbij oliebollen en bubbels niet ontbraken. De hal was feestelijk versierd in goud. Voorzitter Gert opende het jaar met een knallende champagnekurk en gaf een mooi overzicht van waar we als vereniging allemaal mee bezig zijn.

Bij de senioren waren ook oud-leden uitgenodigd. Het gevolg was een volle hal en veel gezelligheid. Rond de 70 badmintonners speelden in wisselende samenstelling korte wedstrijdjes.

Lustrumgadgets en mascotte Pablo

De lustrumcommissie stelde ook de mascotte voor: Paul Nieuwenhuizen verzon de naam ‘Pablo de IJscobeer’. Pablo zal dit jaar bij alle activiteiten aanwezig zijn. Ook werden de lustrumgadgets gepresenteerd. Speciaal voor het 50-jarig bestaan van de vereniging zijn er bidons in verschillende kleuren en sporthanddoeken in donkerblauw, beide met het lustrumlogo, te koop. Een bidon kost € 5,00, een handdoek € 10,00. Als je iets wilt kopen, kan je hiervoor Kris aanspreken tijdens een speelavond. De jeugd kan dit via de JC regelen. De artikelen zullen ook verkocht worden tijdens de Clubkampioenschappen.

€ 1931 opgehaald met de veiling

Na het toernooi verhuisde iedereen naar de kantine voor een heuse veiling. Een grote diversiteit aan spullen en diensten werd geveild, van stoepkrijt tot huiskamerconcert en van puzzelpakket tot race-experience. De veiling heeft een mooi bedrag opgeleverd waarmee de club financiële ondersteuning biedt aan de activiteiten van dit lustrumjaar.

 

Sportief en gezellig voor iedereen

Op vrijdag 12 januari was weer duidelijk dat BC Voorburg naast ambities op sportief gebied ook staat voor veel vriendschap en gezelligheid. Het was gezellig vol in de sporthal, mede doordat er ook oud-leden van de gelegenheid gebruikmaakten om weer eens een shuttle te slaan en bij te praten.

Komend jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd in het teken van het lustrumjaar. Naast sportieve evenementen zoals een open toernooi en een familietoernooi, staan ook activiteiten buiten de sporthal op de planning. Zoals het lustrumfeest, een kamp voor de jeugdleden én voor senioren.

Meer foto’s zijn te vinden op Facebook.

 

IMG_3122