Lidmaatschap

Het lidmaatschap van BCV loopt per kalenderjaar. Wanneer je je aanmeldt in de loop van het jaar, betaal je het resterende contributiebedrag van dat jaar. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd per jaar, tenzij je hebt opgezegd voor 1 december via info@badmintonvoorburg.nl Bij jeugdleden dient een ouder/verzorger de opzegging te mailen.

Ledenstop senioren

Voor senioren (18+) is voorlopig een ledenstop van kracht. Lees hier hoe je op de wachtlijst komt.

Inschrijven jeugdleden

Het inschrijfformulier vind je in de zaal of download je hieronder. Lever het in tijdens de speelavond of mail het door naar de ledenadministratie (ledenadministratie@badmintonvoorburg.nl).

Nederlands

Inschrijfformulier jeugd

Engels

Registration form youth

Tarieven in 2024

Basislidmaatschap per jaar

€ 180 jeugd (incl. vrijdagtraining)
€ 230 volwassenen (18+)
€ 15 inschrijfgeld (eenmalig)

Training per jaar

Vrijdagtraining jeugd inclusief bij het basislidmaatschap
€ 55 jeugdselectie (maandag)

Volwassenen

€ 55 vrijdag recreantengroep 1
€ 55 vrijdag recreantengroep 2
€ 55 maandag groep 1
€ 110 vrijdag recreantengroep 2 + maandag groep 1

Volwassenen selectiespelers

€ 90 maandag groep 2, incl. 2 kokers veren shuttles
€ 120 maandag groep 2 + vrijdag selectietraining, incl. 2 kokers veren shuttles
€ 55 vrijdag selectie tot einde najaarscompetitie, incl. 1 koker veren shuttles

Per competitie

€ 45 jeugd
€ 45 recreanten + mannen-/vrouwencompetitie met nylon shuttles in het voorjaar
€ 60 mannen-/vrouwencompetitie met veren shuttles (voorjaar)
€ 60 volwassenen (nylon shuttles) najaar
€ 80 volwassenen (veren shuttles) najaar

Inschrijving training senioren

Wil je komend seizoen ook deelnemen aan de training van Hans of Rutger? Schrijf je dan in voor de training. Voor deelname aan de training zijn extra kosten verbonden. Vul het formulier in om komend seizoen deel te nemen.

Betaling

BCV gebruikt automatische incasso. Heb je nog geen machtiging afgegeven? E-mail deze t.a.v. de penningmeester.  Contributie, inschrijfgeld en andere bijdragen zoals voor training en competitie worden automatisch afgeschreven. Daarover krijg je vooraf een e-mailbericht. Je kunt een incasso altijd stoppen of binnen 8 weken laten terugboeken. Je machtiging kun je eenvoudig intrekken en vervalt automatisch bij einde lidmaatschap.

BCV gebruikt Incassant ID NL20ZZZ404099130000 en rekeningnummer NL66INGB0002315580.

  • In het voorjaar wordt circa 6/10 van de contributie geïncasseerd, en eventuele bijdragen voor voorjaarscompetitie
  • In het najaar wordt circa 4/10 van de contributie geïncasseerd, en eventuele bijdragen voor training en najaarscompetitie


Wij zijn Ooievaarspas-aanbieder

We vinden als vereniging dat iedereen moet kunnen sporten. Ook mensen voor wie dat moeilijk is, zoals mensen met een laag inkomen. Wij bieden in samenwerking met de gemeente die mensen met een laag inkomen de mogelijkheid om met korting lid te worden van onze sportvereniging. Dit kan met de Ooievaarspas.

Leden van Badmintonclub Voorburg die 18 jaar of ouder zijn en die in het bezit zijn van een geldige Ooievaarspas, krijgen op vertoon van hun Ooievaarspas 50% korting op de contributie; leden die jonger dan 18 jaar zijn krijgen zelfs 100% korting indien zij aan de voorwaarden voldoen die de Ooievaarspas hiervoor stelt. Woon je in Leidschendam of Voorburg, meld je dan hier aan. Meer informatie: www.ooievaarspas.nl.

Overige regels

Door het lidmaatschap aan te gaan, verklaar je dat je akkoord gaat met de bepalingen van statuten en het huishoudelijk reglement van BCV (verkrijgbaar via info@badmintonvoorburg.nl). Langdurige blessures dienen per e-mail te worden doorgegeven. Schade dient binnen 24 uur per e-mail te worden doorgegeven. Eventuele vergoeding vanuit de ongevallenverzekering vindt uitsluitend plaats als geen andere verzekering de schade dekt, en geldt uitsluitend bij activiteiten van BCV, Regio Zuid-West of Badminton Nederland.

Aanbieder op de Sportstrippenkaart Leidschendam-Voorburg

Samen met 43 andere sportverenigingen bieden we onze sport aan via de sportstrippenkaart Leidschendam-Voorburg. Met deze kaart kunnen inwoners van jong tot oud 4 sporten kosteloos uitproberen. De coördinatie van de sportstrippenkaart is in handen van Stichting Sport en Welzijn. Vooraf aanmelden voor de proeftrainingen is verplicht en gaat via de website van Sport en Welzijn.