Locatie

BCV speelt in op maandag, vrijdag en de competitiewedstrijden in sportcentrum Forum Kwadraat, De Vliegerlaan 2-4, 2273 BV in Voorburg.

Vanaf dinsdag 9 april 2024 is er een extra speelmogelijkheid op de dinsdagavond. Tot het einde van het seizoen kan er tussen 20.00 uur en 22.30 uur gespeeld worden in Sporthal Essesteijn, Elzendreef 20 2272 EB in Voorburg.

FORUM KWADRAAT

Vanuit Den Haag Koningin Julianalaan volgen tot aan het einde (100 meter na de McDonald’s); achter het flatgebouw aan de overkant van de T-kruising (met de Prins Bernhardlaan) bevindt zich de sporthal (tussen de Hypotheker en theater Ludens).

Vanuit Rotterdam/Utrecht Vanaf het Prins Clausplein de borden richting Voorburg volgen. Onderaan de afslag Voorburg rechtsaf de Prins Bernhardlaan op. Na het 3e verkeerslicht (kruising Rozenboomlaan) ligt de sporthal aan de rechterkant achter het flatgebouw, tussen de Hypotheker en theater Ludens. (Tip: het 2e verkeerslicht heeft een flitser voor door-rood-rijden én snelheid)

Openbaar vervoer Vanaf treinstation Voorburg: buslijn 23 richting Scheveningen tot halte Prins Bernhardlaan (5 minuten). Vanaf treinstation Laan v. Nieuw Oost-Indië (Den Haag): buslijn 23 richting Kijkduin tot halte Prins Bernhardlaan (5 minuten). Ingang bevindt zich tussen de Hypotheker en het pand van de voormalige Fortis Bank.

Klik hier voor de routebeschrijving.

Ingang Forum Kwadraat Website Forum Kwadraat