Happen en trappen

Datum/Tijd
Date(s) - 23/06/2018
14:00 - 19:00


Op zaterdag 23 juni is er een fietstocht met aansluitend een BBQ gepland. Om 14.00 uur start de tocht vanaf Forum Kwadraat. De deelnemers zullen in teams een gezellige, mooie tocht fietsen waarbij onderweg verschillende opdrachten gedaan kunnen worden. De tocht eindigt bij de BBQ-plek waar onder andere vlees van de vader van Gert geserveerd wordt. Ook is er fris, bier en witte wijn.

Inschrijven kan via de lijst in de hal, de lustrummail of whatsapp naar Matti. De kosten zijn €10,00 pp, te betalen bij de start van de tocht. Aangezien we voor de inkoop rekening houden met het aantal deelnemers, verwachten we iedereen die zich opgeeft ook echt aan de start.

Alle leden van alle leeftijden zijn welkom bij deze activiteit. Voor de jeugdleden die begeleiding nodig hebben, kunnen ouders ook inschrijven. We schatten in dat de tocht voor iedereen goed te doen is. Ook hier gaat het tenslotte vooral om de gezelligheid!

Mocht het onverhoopt erg slecht weer zijn, zal de fietstocht komen te vervallen en wordt een alternatieve locatie voor de BBQ gezocht. Uiteraard worden alle inschrijvers hierover geïnformeerd.