Kampioenen!

Alle teams streden om kampioen te worden in de najaarscompetitie, maar team 6 is het gelukt. Een paar vragen aan deze kanjers.

Hoe voelt dat, kampioen zijn?

Brian: Het is heel fijn om dit jaar kampioen te zijn; vooral aangezien ik vorig jaar in de najaarscompetitie en bij de jeugd als laatste was geëindigd en we ook nog een beetje moeite moesten doen voor de winst.

Winston: Kampioen zijn voelt pittig goed. Je bent als team namelijk toch de beste van je poule, dat kunnen de anderen niet zeggen:D

Hugo: Het voelt hartstikke goed om het beste team van de poule te zijn. Wat het helemaal mooi maakt is dat we geen een keer hebben verloren.

Laura: Heel erg goed! We hebben goede en leuke wedstrijden gespeeld en om dan alles te winnen en uiteindelijk kampioen te worden is een hele leuke afsluiting van het seizoen!

Nicole: Het voelt heel goed om kampioen te zijn. We hebben zo’n leuk team en hele leuke wedstrijden gespeeld.

Hoe was je 1e jaar seniorencompetitie

Hugo: Ik vond mijn eerste jaar seniorencompetitie heel erg leuk. Ik zou het zeker leuk vinden om volgend jaar ook weer mee te doen (maar ik twijfel nog ivm school).

Hoe was je 2e jaar seniorencompetitie?

Winston: Dit jaar ging in ieder geval een stuk beter:). Van beide jaren kan ik wel zeggen dat ze erg leerzaam waren.

Wat was het mooiste moment in de competitie?

Nicole: Het mooiste moment is dat we als damesdubbel ongeslagen de competitie zijn doorgekomen en dat we alle wedstrijden gewonnen hebben.

Waar baal je nog van?

Laura: Waar ik van baal (groot woord) is dat ik de ene keer dat ik eerste damessingel moest spelen, omdat Nicole er niet was, deze verloren heb terwijl ik verder al mijn singels gewonnen heb en dus lekker bezig was.

Wat zijn je ambities voor volgend seizoen?

Brian: Hopelijk gaat het dan weer net zo goed en kunnen we nog meer ervaring opdoen en verder groeien zodat ons spel verder verbetert.

Vlnr: Brian, Winston, Hugo Laura en Nicole