Lidmaatschap en kosten

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van BCV loopt per kalenderjaar. Wanneer je je aanmeldt in de loop van het jaar, dan betaal je het resterende contributiebedrag van dat jaar. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd per jaar, tenzij je voor 1 december schriftelijk of via info@badmintonvoorburg.nl hebt opgezegd.
Naast het normale lidmaatschap heeft BCV een rittenkaart voor oud-leden (vraag ernaar in de sporthal). Verder bieden we in de maand september een aantrekkelijk proefabonnement aan in het kader van de landelijke Week van het Badminton.

Om bij BCV te kunnen badmintonnen heb je verder een badmintonracket nodig (op je eerste speelavonden kun je een racket van de club lenen). Afhankelijk van de kwaliteit varieert de prijs tussen de 15 en 100 euro. Deze rackets zijn tegen aantrekkelijke tarieven te koop via BCV. Nylon shuttles zijn in de zaal aanwezig en hoeven niet zelf aangeschaft te worden.
Natuurlijk heb je ook sportkleding nodig, bestaande uit een shirt/polo en broek/short/rokje. Er is geen verplichte kleding (behalve in de competitie, waar elk team in teamkleding dient te spelen). Hiernaast is het verstandig om een trainings- of joggingpak mee te nemen tegen het afkoelen na het spelen. Als laatste heb je zaalsportschoenen nodig (géén zwarte zolen).

Contributie

De kosten om te kunnen badmintonnen vallen in vergelijking met vele andere sporten reuze mee.

Introductie-aanbod
euro*
3 keer gratis spelen met training (vrijdag)
0,00
Contributie leden per kalenderjaar
euro*
Senioren (18+) Algemeen 182,50
Junioren (-18) Algemeen (inclusief training op vrijdag) 147,50
Inschrijfgeld (eenmalig) 15,00
Korting ivm automatische incasso -2.50
Competitiebijdrage Senioren team 4-8 50,00
Competitiebijdrage Recreanten 30,00
Competitiebijdrage Jeugd 35,00
Competitiebijdrage Seniorenselectie najaar 65,00
Competitiebijdrage Seniorenselectie voorjaar 55,00
Trainingsbijdrage Senioren (maandagtraining) 45,00
Trainingsbijdrage Recreanten (vrijdagtraining) 40,00
Trainingsbijdrage Seniorenselectie (maandagtraining en een half jaar vrijdagtraining) 75,00
Trainingsbijdrage Jeugdselectie (maandagtraining) 42,50

(*alle bedragen gelden in 2014)
Download Inschrijfformulier

OVP_bannerNormal_wit

Leden van Badmintonclub Voorburg die 18 jaar of ouder zijn en die in het bezit zijn van een geldige Ooievaarspas, krijgen op vertoon van hun Ooievaarspas een korting van 50% op de contributie; leden van Badmintonclub Voorburg die jonger dan 18 jaar zijn krijgen zelfs een korting van 100% indien zij aan de voorwaarden voldoen die de Ooievaarspas hiervoor stelt. Meer informatie: www.ooievaarspas.nl, of bekijk de folder.

3.178 reacties