BDO Open Pouletoernooi 2019

De vijfde editie van het pouletoernooi van Badmintonclub Voorburg vindt plaats op 20 april 2019. Er worden singels, dubbels en gemengd dubbels gespeeld in de categorieën 4 en 6.  Het toernooi is toegankelijk voor bonds- en regiocompetitiespelers. De organisatie streeft ernaar om zoveel mogelijk te spelen volgens een poulesysteem. Uitgangspunt is dan ook dat iedere deelnemer meerdere partijen speelt. Ben jij er bij op 20 april 2019? Schrijf je in via deze onderstaande link. Volg ons ook op Facebook voor de laatste informatie.

» Read more

Inschrijven Clubkampioenschappen

Nu het einde van het jaar nadert, komen binnenkort de jaarlijkse Clubkampioenschappen er weer aan! Deze vinden plaats op maandag 28 januari, vrijdag 1 februari en zondag 3 februari. Denk vast na over speelpartner(s) en schrijf je hier in! Hoe de Clubkampioenschappen er voor de jeugd uit gaan zien, maken we later bekend. Foto: Jimmy Thepass

» Read more

Vrijwilliger in beeld: Lisa

BCV draait volledig op vrijwilligers, maar wat doen al die vrijwilligers nou precies? In een maandelijks terugkerend filmpje brengen we in beeld wat deze kanjers doen en waarom. Wil jij ook wat extra’s doen voor onze vereniging? Meld je dan bij een van de bestuursleden in de hal.

» Read more

Clubshirts te koop

Er zijn nog verschillende maten clubshirts op voorraad. Daarmee vertegenwoordig je de club in de officiële clubkleuren! Deze zijn nu voor de speciale prijs van €15,- te bestellen (zolang de voorraad strekt). Vraag ernaar in de zaal of gebruik het formulier in de zaalmap.

» Read more

Grote Clubactie 2018

Op 15 september begon landelijk de Grote Clubactie. Het doel van BCV was zoveel mogelijk geld ophalen om in 2019 weer een spetterend jeugdkamp te organiseren. De kinderen hebben hard hun best gedaan en loten verkocht aan ouders, opa’s en oma’s of aan de buren. In totaal zijn er 338 loten verkocht!! Een mega prestatie. Voor iedereen die loten gekocht heeft: 12 december is de trekking. Op de afschrijving staat het lotnummer. Kijk hier of je in de prijzen bent gevallen.

» Read more

Familietoernooi 25 november

Zondag 25 november was het familietoernooi. Met een zaal vol kinderen met ouders, opa en oma, vrienden of gewone leden zijn we om 10 uur van start gegaan. De zaal was opgesplitst in verschillende spelvormen; blind badmintonnen, Zweeds badmintonnen, siamees badmintonnen of gewoon vrij spelen. Iedere ronde werden er weer nieuwe duo’s en tegenstanders samengesteld. Tussendoor was er nog tijd voor een break met limonade en wat te snoepen. Een geslaagde zondagochtend met elkaar!  

» Read more

Kick-off Sport Club Academy

Op vrijdag 28 september zijn we van start gegaan met een nieuw project voor de jeugd: de Sport Club Academy! Werff Thomas, van SenW, heeft dit project geopend en verteld wat het inhoudt. Vervolgens hebben alle experts zich voorgesteld en verteld wat de jeugd kan verwachten per module. Motivatie om mee te doen als club BCV is benaderd door Werff Thomas. En het bestuur was gelijk enthousiast. Algemeen coordinator Amandine: “Als club doen we aan veel evenementen mee die de gemeente organiseert voor Voorburg-Leidschendam. Maar dit project is bedoeld voor onze eigen jeugd, voor onze eigen club. Het levert een bijdrage […]

» Read more
1 2 3 14