AirBadminton 4 juni

AirBadmintontoernooi en picknick Op zaterdag 4 juni houden we vanaf 15:00 een AirBadminton toernooi op drie buitenbanen op zand bij Houtrustbeach. Deelname aan het toernooi is gratis voor leden! AirBadminton mogelijkheden worden in mei en juni aangeboden door Badminton Nederland om kennis te maken met de sport. Aansluitend aan het toernooi houden we een picknick, bij de accommodatie of op het strand. We vragen daarom aan iedereen die meedoet om iets lekkers te eten mee te nemen. Geef je op bij Amandine of Matti als je mee wilt doen aan deze gezellige en sportieve activiteit!

» Lees meer

Heropening banen BCV

Vrijdag 20 mei hebben Olympisch badmintonner Mark Caljouw en Astrid van Eekelen, wethouder sport van de gemeente Voorburg-Leidschendam, de 12 nieuw aangelegde banen in Sportcentrum Forum Kwadraat geopend. Met extra lijnen is een grotere capaciteit gerealiseerd in de sporthal. Astrid van Eekelen benadrukte het belang van sport: “Deze actieve vereniging is een waardevolle bijdrage aan de sportcultuur in onze gemeente. Het is fantastisch om te zien dat op deze manier er meer mensen kunnen sporten.”  Smashes van meer dan 400 kilometer per uur De feestelijke opening werd gevierd met een speciale clinic van Olympisch badmintonner Mark Caljouw voor de jeugd. […]

» Lees meer

Inschrijven Jeugdkamp

In het eerste weekend van juli organiseren we het 3-daagse jeugdkamp. Een weekend boordevol leuke activiteiten en gezelligheid. Het kamp wordt georganiseerd in een thema en alle spellen tijdens het kamp zijn verbonden in dit thema. Vertrek is op vrijdag 1 juli bij de sporthal en op zondagmiddag komen we weer terug. Lijkt het je leuk om mee te gaan? Schrijf je dan snel in via deze brief.

» Lees meer

Toernooi ipv clubkampioenschappen

Op 6 februari was er in Forum Kwadraat een mini toernooitje in verband met het annuleren van de clubkampioenschappen. Gelukkig was er veel animo bij een gezellige groep (jeugd)spelers. Na afloop was er nog een gezellig drankje in de kantine aangeboden door BCV.

» Lees meer

Twaalf banen

Tijdens de lockdown is er in de zaal hard gewerkt om de eerder aangekondigde 12 badmintonbanen aan te brengen. Hiervoor zijn nieuwe groene lijnen aangebracht en is een tweede set met potten in de vloer geplaatst om de palen voor de netten in te zetten. Het nieuwe materiaal (rijen met vier netten en enkele kortere palen die onder de baskets passen) is besteld en het inhangbord ondergaat momenteel een metamorfose. Binnenkort kunnen we dan ook van deze indeling gebruik gaan maken en met meer spelers tegelijk badmintonnen!

» Lees meer

Sporten vanaf 15 januari weer mogelijk

Vanaf vandaag, 15 januari 2022, mag er weer gesport worden binnen en buiten! Dat betekent dat we komende week op maandag en vrijdag voor de jeugd en senioren weer beginnen met de trainingen en vrij spelen. De competitie mag nog niet starten, voorlopig is er daarom ook vrij spelen op de zondagen dat we de zaal voor de competitie hebben gehuurd. Zie daarvoor het inhuurschema of de kalender voor de laatste updates. Bij het sporten is nog steeds het coronatoegangsbewijs verplicht en daar zullen we vanaf volgende week ook actief op scannen. Om dat te organiseren zullen we een beroep […]

» Lees meer

28 november: Bamito fundag

In samenwerking met Badminton Nederland organiseren we op zondag 28 november een Bamito Fundag. Bamito is een nieuw jeugdprogramma waarbij kinderen vanaf 4 jaar op een speelse en leuke manier kennismaken met badminton in competitievorm. Dit is goed voor de ontwikkeling van het kind en natuurlijk heel erg gezellig. Tijdens de Bamito Fundag zijn kinderen van 4 t/m 9 jaar van harte welkom om mee te doen. Er zijn twee categorieën waar spellen voor zijn. De blauwe categorie is voor de kinderen van 4 t/m 6 jaar en de groene categorie van 7 t/m 9 jaar. Er zijn materialen aanwezig […]

» Lees meer

Lotenverkoop Grote Clubactie

Om geld in te zamelen voor jeugdactiviteiten waaronder het jeugdkamp doet BCV mee aan de Grote Clubactie. Wil jij loten kopen van BCV? Dat kan via deze link. Jeugdleden die loten hebben verkocht worden verzocht hun lotenboekje uiterlijk vrijdag 12 november in te leveren in de zaal bij trainer Rutger. Alvast dank voor jullie inzet!

» Lees meer

Terugkeer van het inhangbord

Nu het weer wat drukker wordt in de zaal hebben we besloten om het inhangbord weer te gaan gebruiken om speelplekken op de baan te reserveren. Dat betekent dat het systeem van wisselen na twee sets niet meer van toepassing is.

» Lees meer

Nieuwe seizoen van start

Maandag 30 augustus begint het nieuwe seizoen. Vanaf die dag huren we de zaal op maandag (senioren vanaf 20:00) en vrijdag (senioren vanaf 19:30) tot 23:00. De jeugd start op vrijdag 3 september. Vooraf registreren om te spelen is niet nodig, maar we blijven wel een inschrijflijst in de zaal hanteren om spelers eventueel achteraf te kunnen informeren in het geval van een corona-uitbraak. We hebben een zaalwacht voor iedere speelavond die je kunt aanspreken bij vragen. De verdeling van de zaaldiensten is opgenomen in het inhuurschema. Regels vrij spelen Om drukte bij het inhangbord te vermijden hanteren we voor […]

» Lees meer
1 2 3 16