Het verhaal van shirtsponsor Wolfsbergen Van Haarlem

Het verhaal van shirtsponsor Wolfsbergen Van Haarlem

 

BCVsponsor2014_19Aad de Wit van Wolfsbergen Van Haarlem en BCV-voorzitter Peer van Etten

Zoals jullie misschien weten, ben ik (Aad de Wit) een van de vennoten van Wolfsbergen Van Haarlem Accountants en Belastingadviseurs en is ons kantoor voor een periode van twee jaar de trotse (mede)shirtsponsor van BCV. Hans van Beem heeft als voorzitter van de sponsorcommissie mij gevraagd toe te lichten waarom ons kantoor deze stap heeft gezet. Ik wil dit graag hierbij toelichten en tevens iets vertellen over ons kantoor.

Wolfsbergen Van Haarlem Accountants en Belastingadviseurs is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft zijn cliënten in de gehele Randstad. Zelf ben ik woonachtig in Voorburg. Wij zijn een kantoor met 35 mensen en we richten ons op actieve ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Wij staan bedrijven bij met:

  • het reguliere werk zoals jaarrekeningen, verklaringen en belastingaangiften, maar ook met
  • advisering op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied.

Uitdagende werkzaamheden zijn reorganisaties, (bedrijfsopvolging) familiebedrijven en discussies met de Belastingdienst. Als een ondernemer, mede dankzij onze betrokkenheid en inzet, meer netto winst en groei kan behalen of risico’s heeft vermeden, dan vinden wij dit ook een beetje ons succes. Een “boekje” maken kan elk kantoor maar dit vertalen voor de ondernemer tot actie/adviespunten waar hij/zij wat mee kan, is een noodzakelijke en gewenste aanvulling die wij graag oppakken!

De reden dat Wolfsbergen Van Haarlem Accountants en Belastingadviseurs volmondig JA heeft gezegd op het verzoek als shirtsponsor op te treden, is gelegen in het feit dat wij het belangrijk vinden dat mensen sporten. Ze bouwen hiermee een goede conditie op en blijven hierdoor gezonder. Mijn zonen Harold en Wouter spelen al jaren voor BCV maar ik ben pas twee jaar geleden bij BCV gaan spelen en zie een jonge – zeker van geest – actieve groep mensen die in een goede sfeer iets moois heeft neergezet. Jullie zijn trots om voor BCV uit te komen in wedstrijden! Met een mooi shirt dat iedereen draagt bij de wedstrijden komt deze eendracht mede tot uiting.

Het is mooi hier een bijdrage aan te mogen leveren.

Aad T.J. de Wit AA

Nadere informatie: a.de.wit@wolfsbergenvanhaarlem.nl   of www.wolfsbergenvanhaarlem.nl