Verslag Beursvloer aan de Vliet 1 november 2017

Verslag Beursvloer aan de Vliet 1 november 2017

Gert (voorzitter BCV) en Irene (voorzitter lustrumcommissie) zijn op 1 november bij Beursvloer aan de Vliet geweest, een evenement waarbij bedrijven en maatschappelijke organisaties samenkomen op de Beursvloer om goede matches te maken.

Hierbij bieden de bedrijven activiteiten, producten of diensten aan en de maatschappelijke organisatie doet hiervoor een tegenprestatie. Allemaal met gesloten beurzen.

Wij zijn actief geweest voor ons lustrumjaar en hebben de volgende matches geregeld:

  • De Rotary Club Voorburg gaat voor ons een locatie gratis beschikbaar stellen voor een lustrumactiviteit in maart 2018. Onze tegenprestatie moeten ze nog verzinnen.
  • De Bloemenvink gaat voor ons Lustrumfeest in juni een groot zijden boeket leveren en diverse bloemenvaasjes voor op de tafels. Als tegenprestatie komen ze een aantal keren gratis badmintonnen en gaan we bij prijsuitreikingen bloemen bij hen afnemen.
  • Fotograaf Zoals Hein het Ziet gaat tijdens ons Lustrumfeest in juni gratis 2 uur foto’s maken. Als tegenprestatie wil hij een advertentiebord tijdens onze toernooien en op de website een logo tijdens het lustrumjaar.
  • bij HSV Catch (softbal- en honkbalvereniging) kunnen we ca. 10 kinderen van onze club een clinic laten volgen, en 10 kinderen van HSV Catch komen dan bij ons een clinic badminton volgen.
  • Midvliet gaat een persbericht over ons lustrum plaatsen.

 

Verder hebben we met Wings and Roots (koffiezaak in Leidschendam) een afspraak om een eventuele korting af te spreken als we hier tijdens een activiteit een korte stop zouden houden. Wings and Roots, Oude Raadhuisstraat 1, Leidschendam, Richard Baars.

Ook kunnen we een korting verkrijgen bij Van Heugten Tours als we een bus nodig hebben voor het jeugd- of seniorenkamp.

Onze match met de Bloemenvink