Senioren

BCV is een gezellige badmintonclub voor iedereen. Of je nu wilt spelen op hoog niveau of recreatief een shuttle wilt slaan, je vindt altijd mogelijkheden die passen bij jou. Na afloop praten veel badmintonners bij onder het genot van een drankje. Bovendien organiseert de Activiteitencommissie elk jaar verschillende evenementen: van hoge-hoedtoernooi in de zaal tot een borrel of sportief evenement op een externe locatie.

Vrij spelen
Op maandag- en vrijdagavond is er voor iedereen vanaf 18 jaar de mogelijkheid om vrij te spelen. We spelen met een inhuursysteem waarbij iedere 20 minuten van baan gewisseld wordt. Zo speel je dus regelmatig met verschillende spelers.

Training
Competitiespelers (incl. selectie) trainen op maandag. Een deel traint van 20.00-21.00 en de anderen van 21.00-22.30.
Recreantentrainingen op de vrijdag worden verzorgd door Rutger Hendriks, van 20.30-21.30 voor beginners en van 21.30-22.30 voor gevorderde recreanten.

Competitie
Veel spelers doen mee aan de competitie, waarbij de thuiswedstrijden op zondagochtend worden gespeeld. In het seizoen 2023-2024 doen 7 teams mee aan de najaarscompetitie; het eerste team speelt vierde divisie, de andere teams spelen op diverse niveaus tot en met de 9e divisie. Ook is er een herenteam.