Training

De trainingen worden verzorgd door professionele trainers. Rutger Hendriks traint vrijdags de jeugdspelers en recreanten. Hans van Ham geeft op maandag training aan de jeugd en volwassenen. Bekijk hier de kosten van de training.

Competitiespelers senioren

De seniorencompetitiespelers krijgen op maandag in twee groepen training. De teams 1 t/m 3 trainen van 21.00 tot 22.30 uur en de overige teams van 20.00 tot 21.00 uur, aangevuld met gevorderde recreanten. In het voorjaar zijn de tijden omgedraaid.

Recreanten

Op vrijdag is de reguliere training voor recreanten. De recreantengroep is in twee subgroepen verdeeld. Rutger Hendriks geeft elke groep een uur training:
20.30u – 21.30u recreantengroep 1
21.30u – 22.30u recreantengroep 2

Inschrijving voor de training

Wil je komend seizoen ook deelnemen aan de training van Hans of Rutger? Schrijf je dan in voor de training. Voor deelname aan de training zijn extra kosten verbonden. De tarieven zijn terug te lezen op de website. Vul het formulier in om komend seizoen deel te nemen.

Afmelden bij trainer

Het opgeven voor de training houdt in dat je in principe bij elke training aanwezig bent. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een keer niet kan, maar je dient je dan bij de trainer in de hal of via WhatsApp af te melden. Telefoonnummers worden verspreid via de ledennieuwsbrief.

Als er geen training is, maken wij dit zoveel mogelijk bekend via de nieuwsbrief en website.

Training Badmintonclub Voorburg

Training voor volwassenen