Training

De trainingen worden onder anderen verzorgd door Rutger Hendriks en Casper van Laar. Rutger traint alle jeugdspelers en de recreanten. Casper traint de jeugd op maandagavond.

Competitiespelers senioren

De seniorencompetitiespelers krijgen op maandag in twee groepen training. De teams 1 t/m 3 trainen van 20.30 tot 22.00 uur en de overige teams van 19.30 tot 20.30 uur.

Recreanten

Op vrijdag is ook de training voor de recreanten. De recreantengroep is in twee subgroepen verdeeld. Rutger Hendriks geeft elke groep een uur training:
20.30u – 21.30u recreantengroep 1
21.30u – 22.30u recreantengroep 2

Afmelden bij trainer

Het opgeven voor de training houdt in dat je in principe bij elke training aanwezig bent. Badminton is een teamsport en dat brengt naast plezier ook verplichting met zich mee; niet alleen richting je team, maar ook richting de trainer. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een keer niet kan, maar je dient je dan bij de trainer in de hal of via sms/WhatsApp af te melden. Telefoonnummers worden verspreid via de ledennieuwsbrief.

Als er geen training is, dan maken wij dit zoveel mogelijk bekend via het publicatiebord in de sporthal en op de BCV-site, Facebook en Twitter.