Training

De trainingen worden verzorgd door Rutger Hendriks, Daniel Tahitu en Casper van Laar. Rutger traint alle jeugdspelers en de recreanten; Daniel de jeugdspelers en de senioren die op maandag trainen. Casper traint de jeugd op maandagavond.

Competitiespelers senioren

De seniorencompetitiespelers krijgen op maandag in twee groepen training van Daniel Tahitu. De teams 1 t/m 3 trainen van 21.00 tot 22.00 uur en de teams 4 t/m 8 van 20.00 tot 21.00 uur. Na de competitie wisselen de tijden van de twee groepen.

Seniorenselectie

BCV biedt tijdens het competitieseizoen op vrijdag een extra training voor de spelers uit de drie hoogste competitieteams. Deze training vindt plaats van 19.30 tot 20.30 uur.

Recreanten

Op vrijdag is ook de training voor de recreanten. De recreantengroep is in twee subgroepen verdeeld. Rutger Hendriks geeft elke groep een uur training:
20.30u – 21.30u recreantengroep 1
21.30u – 22.30u recreantengroep 2

Afmelden bij trainer

Het opgeven voor de training houdt in dat je in principe bij elke training aanwezig bent. Badminton is een teamsport en dat brengt naast plezier ook verplichting met zich mee; niet alleen richting je team, maar ook richting de trainer. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een keer niet kan, maar je dient je dan bij de trainer in de hal of via sms/WhatsApp af te melden. Telefoonnummers worden verspreid via de ledennieuwsbrief.

Als er geen training is, dan maken wij dit zoveel mogelijk bekend via het publicatiebord in de sporthal en op de BCV-site, Facebook en Twitter.