Team 1 promoveert naar 3e divisie

Afgelopen weekend is het team 1 gelukt om kampioen te worden. Bram en Tom Koomen, Harold de Wit, Anita van der Zeeuw en Gea Smit hebben met hun 5-3 winst het kampioenschap binnen gesleept. Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie! Luister hier, hier, hier en hier naar naar het radiointerview hoe Anita en Tom bij radio Midvliet vertellen over hun kampioenschap.

BC Voorburg 1 – BV PIP

Afgelopen vrijdag 24 januari was het dan zover. Na een heel seizoen bovenaan de ranglijst te hebben vertoefd konden we in de voorlaatste wedstrijd tegen BV PIP het kampioenschap in de 4e divisie al veilig stellen. Met het behalen van 4 punten kon de concurrentie ons zeker niet meer inhalen. Maar dat is altijd makkelijker gezegd dan gedaan. Konden we de spanning en zenuwen de baas blijven?! Ook omdat onze aanhang, voorzitter en trainster als support aanwezig waren.

In de 1e partij, de herendubbel was er toch wel enige spanning te voelen, maar het goede spel van de gebroeders Koomen bood toch de overhand en het 1e punt was binnen. Hierna de damesdubbel waar het ook niet echt soepel ging, maar met een tandje er bovenop toch het 2e punt werd binnengesleept. We waren halverwege met de punten. De 1e damessingel was een eenvoudige prooi en puntje 3 behaald. De 1e herensingel was een ware slijtage slag, waar beide heren het beste van hun spel lieten zien, na 3 lange sets werd er door Voorburg toch winnend afgesloten en hiermee het kampioenschap behaald. De 2e damessingel was inmiddels ook al op de baan en deze werd helaas na 3 sets in ons nadeel beslist. De 2e herensingel kende helaas een start met kramp in een hamstring, waar PIP in 3 sets uiteindelijk de betere was. De resterende 2 mix partijen werden gelijk verdeeld en de uiteindelijke uitslag van 5-3 voor Voorburg werd afgesloten met een foto- en champagne moment.

Daar waar we het hele seizoen voor hadden gestreden was binnen en promotie naar de 3e divisie is een feit. We hebben een gezellig en leuk seizoen gedraaid en zijn er met zijn allen voor gegaan met recht een team prestatie !