Terug naar het vertrouwde honk

Na een aantal jaren gespeeld te hebben bij clubs zoals Asterix R.dam, BC Zoeterwoude en Banju Beru in Mariahoeve, vond ik het tijd om terug te keren naar het vertrouwde honk van BC Voorburg.

Ik heb hier altijd met veel plezier gespeeld en onlangs nog een 10-rittenkaart gekocht, om eens te kijken of de sfeer zoals ik die heb achtergelaten er nog is; ik kan het alleen maar bevestigen.

De eerste keer dat ik weer in de hal kwam werd ik hartelijk begroet met een handdruk door veel spelers, en dat gaf mij een warm gevoel. Na het opspelen van de 10-rittenkaart, en de vragen of ik weer kwam spelen, heb ik besloten om weer lid te worden van BC Voorburg vanaf begin februari 2016.

Na een gesprek met Sjaak hoorde ik dat er nog meer oud-spelers hun weg naar het vertrouwde nest weer gevonden hebben, zoals Jolanda, Tessy, Arthur en Scott o.a., heel leuk. Maar ook de bekende gezichten (voor mij) spelen nog steeds.

Ik hoop weer een leuke tijd bij BC Voorburg door te brengen, verheug me natuurlijk weer op de knalpartijen met de gebroeders Felthuis en speel natuurlijk ook graag met andere spelers van BCV.

Groet,

Ton van Empelen

 

Ton van Empelen