Training

Trainingen seizoen 2013/2014

De trainingen worden dit seizoen verzorgd door Thomas Wijers (maandag, jeugdselectie en seniorencompetitiespelers), Rutger Hendriks (vrijdag, jeugd en recreanten) en Ruben Houtepen (vrijdag, jeugd en seniorenselectie). Meer informatie over de jeugdtrainingen is te vinden op deze pagina. Hieronder een korte beschrijving van de verschillende seniorentrainingen.

Competitiespelers senioren

De seniorencompetitiespelers krijgen op maandag in twee groepen training van Thomas Wijers. De teams 4 t/m 7 trainen van 20.00 tot 21.00 uur. De teams 1 t/m 3 krijgen de eerste helft van het seizoen anderhalf uur training: van 21.00 tot 22.30 op maandag en van 20.00 tot 21.00 op vrijdag. In de tweede helft van het seizoen, als de competitie is afgelopen, duurt de maandagtraining net als bij de eerste groep een uur (21.00-22.00).

Seniorenselectie

BCV biedt op vrijdag een extra training voor de spelers uit de drie hoogste competitieteams. Deze training, gegeven door Ruben Houtepen, vindt plaats van 19.30 tot 20.30 uur. De traIning wordt dit jaar gewoon in Forum Kwadraat gehouden.

Recreanten

Op vrijdag is ook de training voor de recreanten. De recreantengroep is in twee subgroepen verdeeld. Rutger Hendriks geeft elke groep een uur training:
  • 20.30u – 21.30u recreantengroep 1
  • 21.30u – 22.30u recreantengroep 2

Afmelden bij trainer

Het opgeven voor de training houdt in dat je in principe bij elke training aanwezig bent. Badminton is een teamsport en dat brengt naast plezier ook verplichting met zich mee; niet alleen richting je team, maar ook richting de trainer. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een keer niet kan, maar je dient je dan bij de trainer in de hal of via sms af te melden.

Als er geen training is, dan maken wij dit zoveel mogelijk bekend via het publicatiebord in de sporthal en op de BCV-site.