Vrijwilliger in de spotlight

BCV draait volledig op vrijwilligers. In de komende periode brengen we op verschillende manieren in beeld wie deze vrijwilligers zijn en wat zij doen.

Wie ben jij en wat doe je in het dagelijks leven?
“Ik ben Matti Kabos. In het dagelijks leven ben ik bridge engineer bij Arup. Ik werk daar op de infrastructuur afdeling en houdt me bezig met het ontwerpen en berekenen van bruggen, viaducten en onderdoorgangen.”

Wat is je leukste BCV herinnering?
“Lastig, want ik ben ondertussen al zo lang lid en actief betrokken bij de club zowel in de zaal als daarbuiten, dat ik veel leuke dingen heb meegemaakt met BCV. Misschien toch het senioren kamp op het afgelopen lustrum. Ik vond het heel leuk dat er veel en ook heel verschillende leden mee zijn geweest. We hebben samen veel plezier gehad in dat weekend!”

Wat doe jij voor de vereniging?
“Ik ben momenteel secretaris van de club en zit ook in de activiteitencommissie.”

Waarom doe je dit?
“BCV draait op de inzet van vrijwilligers. Ik speel ondertussen al iets van 18 jaar met veel plezier bij de club. Dat gaat echter niet vanzelf en daarom draag ik graag mijn steentje bij om de club draaiend te houden en verder te helpen ontwikkelen.”

Wat levert dit vrijwiligerswerk jou op?
“Het vrijwilligerswerk levert niet alleen iets op voor de club, maar is ook goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het leuk om overeenkomsten te zoeken in vaardigheden voor mijn werk en taken voor BCV. Belangrijker nog is dat ik er ook gewoon heel veel plezier in heb om dingen te doen met het bestuur en de AC. Daarnaast leer ik veel meer van onze leden kennen.” 

Over welke vrijwilliger zou jij wel wat meer willen weten?
“Ik zou wel wat meer willen weten over Job!”

Bedankt Matti! Je inzet wordt gewaardeerd.